Julstöket är över.

datum: 2010-12-26  tid:  22:47:22

Äntligen har jag satt mig vid datan en stund.
Har haft fullt upp dom senaste dagarna, hade massa att göra inför julafton, skulle möblera om och så här hemma för att få ut bord och stolar så 25personer kunde få plats att äta.
Sen jobbat ovanpå det och sen haft en sjuk sambo, ja bara det är ett heltidsjobb.

Allt löste sig iaf och vi har haft en fantastisk julafton här hemma hos oss tillsammans med min familj och <3 föräldrar, farbror med familj, farmor och farfar och Morfar, så fullt hus kan man kalla det.
Men allt var jätte trevligt och flöt på hur bra som helst.
Efter julmaten så kom tomten och knacka på dörren och det delades ut massor av paket självklart mest till barnen.
Jag fick nya berlocker till mitt halsband, pengar, spel, gjutjärnsgryta m.m.

Vilmer fick så mycket julklappar så vårt stora vardagsrum fick bli lekrum istället, (okej kanske inte bara därför det fick bli lekrum, ska berätta sanningen, vi flytta soffan till vårt såkallade exrarum för att vi skulle få plats att sitta i det stora rummet, och jag tyckte det blev så mycket mysigare att sitta där och titta Tv så efter lite tjat på sambon så fick jag behålla soffan där så nu har vi inget att ha i vårt "gamla" vardagsrum så vi har ställt Vilmers leksaker där så nu har han plats att leka på).
Vilmers favorit julklapp var nog ratten, en ratt med alla dess möjliga knappar på blinkers, turbo motor m.m.
Och snickarbänken, den slår han på med hammaren, och när S skulle skruva ihop något annat, så tog V sin skruvmejsel och puttade undan S för han skulle skruva, sätter mejseln i hålet och så ställer han sig framför en och säger duktig.
=) Älskade barn.

Lördagen tog vi det bara lungt, V och T sov över så vi umgicks med dom hela dagen.
Men en tripp till Eko blev det också då dom hade rea på något barnbord så jag blev nyfiken, ett runt bord och 4 pallar fick följa med hem, passa bra i hans "Lekrum".

Idag har vi sprungit på stan jag och <3, Liten var hos farmor och farfar och lekte så länge.
Hittade en del i stan faktiskt, några tunikor, basplagg, svarta jeans på JC som jag letat efter men ej hittat som satt bra.
Och min älskade Everstjacka.
Har letat efter den förra året också, men fanns inte i storleken jag behövde, elller ja fanns och fanns, inte när jag vart där utan den var slut då, dom går juh åt skitfort.
Och den har varit slut i år också, men idag hängde där en ensam kvar i min storlek så den ville verkligen följa med mig hem.
Så nu är jag nöjd och har en varm och go jacka att mysa i när man är ute och promenerar.

Imorgon är det måndag och sista veckan jag jobbar innan jag ska vara hemma igen och sista veckan för S att vara hemma, sen börjar han jobba igen. Jag och V ska mysa i 3veckor men 2 av dom är det inskolning på dagis också.
Ska bli skönt att få vara hemma med han lite igen, visst 3 veckor går fort men mysigt ska det bli.

Kommer bilder en annan dag har inte orkat tömma kameran än!

Love.







Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin RSS 2.0