Det blev jobbigt.

datum: 2011-01-13  tid:  21:22:01

Ja ibland när man tror att man vet hur man har det och vad man ska göra så förändras det.
Vi får väl se hur detta påverkar mig, förhoppningsvis inget alls eller att jag får en valmöjlighet. Jag vill så gärna få vara där och nu ser jag en möjlighet då det kanske inte går ihop annars. Jag håller såklart mina tummar och tår, att någon säger att det går inte ihop vi behöver 1 till minst! Det förtjänar verkligen jag efter 5år snart 6år. Eller jag som anser fel, nej det vet jag att jag inte gör.
Visst sen vet jag att jag har en vass konkurent (stavas) men jag har ändå förtur då jag har snart 6år.
ahha ja vi får väl se.
Håll era tummar.

Idag var 4:e dagen på dagis och det gick lika bra som dom andra dagarna.
Både idag och igår så lämnade vi barnen själva i typ 45min, och det gick jätte bra, vi föräldrar satt i rummet bredvid och pratade, och idag hade en av papporna med sig en termos kaffe så vi hade en liten kaffestund.
Imorgon ska jag lämna han helt själv på dagis dock vet jag inte hur länge, men iaf att vi ska lämna dagis helt då dom ska äta på dagis. Tror det kommer gå jätte bra.
Just nu är V super mammig, ingen annan fungerar när han är ledsen, och sitter han hos någon annan och jag visar mig så blir han så ledsen.
Mammas pojke.

Och imorrn blir jag gammal, eller ja halvvägs till 50 iaf.
Har inte bestämt oss hur vi ska göra, om vi ska lämna V eller inte. Vi skulle igentligen ut och äta men som V är nu så vill jag inte alls lämna han. Han vaknar på nätterna och är jätte ledsen. Och då är det inte kul att lämna iväg han, så dom som ska passa han får det jobbigt. Ahja vi får väl se imorrn, annars får vi ta det en annan dag helt enkelt, allt för min son!

Nej nu ska jag gå och lägga mig och sova, eller ja blir nog någon runda tetris i mobilen först.Postat av: Vanja

Du e både TETRIS och LATTE beroende...Hur ska detta sluta ;) Älskar dig, din gamling! Puss

2011-01-14 @ 22:41:22

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin RSS 2.0