Inte prio ett

datum: 2011-03-17  tid:  09:06:48

Åter till datorn och åter till bloggen

Det händer så mycket just nu så bloggen är verkligen inte prio ett.

Men för att summera dom senaste dagarna

Efter att jag varit kass i 1v (feber och kan knappt andas och jobbig hosta så ger jag med mig och besöker VDC -diagnos bihålsinflammation - pencillin i 10dagar

Efter ett par dagar med högfeber som inte vill ge sig trots alvedon, så efter en middagsvila blev det akut VDC med Liten - remiss till barnakuten - slutar med inlagda på barnkliniken

Liten är bättre, hostan är kvar, men efter en super trevlig läkare som äntligen ställt en diagnos på hans hosta så ska vi nog kunna lindra det för han. Vilket jag hoppas denna medicinen som han fått gör.
Han är iaf bättre och har varit på dagis 2 turer denna veckan.
Att se sitt barn ligga och vara så dålig som V var, det gör så ont, hade gjort vad som helst för att ta det istället. Och att han inte kan röra sig som han vill för en massa slangar sitter i väggen, inte ens ta leksaksbilen som kom för långt iväg, fruktansvärt är det.

Igår var vi hos Emilia och hennes söta lilla Maya som växer som ogräs och är sådär underbart söt som bebisar är. Vi hade en hel dag med hembakta kakor, inredningsprat och bebislek. Att få snusa på bebis är helt fantastiskt, en dag kommer jag få göra det igen men förhoppningsvis på min egen fast det dröjer ett tag till. All uppmärksamhet på V nu.
Har en annan bebis som jag kommer få snusa på om sisådär ett par månader.
Lovely.

Semestern i sommar är inlagd och godkänd så nu ska det planeras. Har så mycket vi ska göra hemma men självklart ska vi iväg och utforska Sverige med Liten, har inte bestämt oss vilket håll det bär än bara.
Ska kolla upp det ihelgen. Nu när V är så intresserad av mycket så är det lättare att hitta och mysa massor ska vi göra.

Att det är bra ena dagen och nästa dag inget svar, fattar inte, jag förstår inte, kan inte förstå, vill jag förstå?

Ihelgen ska jag fortsätta med mitt kök och sen ska det planeras rivning.

Five days




Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin RSS 2.0