Blää och fy

datum: 2009-11-30  tid:  09:06:11

Ringer takläggare, då vårt garagetak är hel kasst, vilket det varit sen vi köpte huset, men vi har inte riktigt orkat engagera oss i det. Och det har vi fått skit för nu, då vi såg i garaget att de har blivit fuktigt i innertaket också.
Men fick tag på takläggare så han kommer i veckan och ska kolla och ge oss en offert på vad det kan kosta. Förhoppningsvis inte allför dyrt.

Varit vaken sen halv 7 då liten ville ha mat, och ville asolut inte somna om, han var pigg och glad, men däremot var hans mamma vääääldigt seg. Men det var bara till att gå upp och se glad ut. Han somna nu halv 9.
Se hur länge han sover, sen ska han ha mat vid 10 och vi ska vara på BVC 11.00, dags för 3månaders sprutorna
USCHHHH
Jag hatar sprutor själv, hur ska jag då kunna klara av att Liten ska få sprutor?
Simon skulle igentligen följt med men då vi fick tid 11.00 så kunde han inte ta ledigt hela dagen, då han jobbar i Lund.

Ska väl försöka få i mig lite frukost och kaffe, då jag inte är någon morgonmänniska så har jag lite svårt att äta på morgonen, men ändå så är jag jätte hungrig när jag vaknar. Skumt det.

Jag längtar så mycket till våren nu, för då ska vi måla om alla tak och fönster VITA, då dom är äcklig träfärg nu, hatar det. VITT blir så mycket fräschare (stavas?), och det ljusar upp.

Frukosten kallar

Min lilla apunge =)



Postat av: Madelen

hihi vilken söt apunge =)

2009-11-30 @ 15:09:08
URL: http://babyhalling.blogg.se/
Postat av: Fridis

Vi älskar alla vitt = )

2009-11-30 @ 20:56:46

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin RSS 2.0