Sista Valpkursen..

datum: 2007-07-30  tid:  22:30:21
var vi på ikväll... var såå roligt.. Hade ett praktiskt prov och ett teoretiskt, det praktiska vann vi, och de teoretiska kom vi två..   SÅ JAG OCH MIN UNDERBARA VOVVE VANN ALLT... så stolt över henne.. dom senaste gångerna har hon varit extremt trotsig..SÅÅ STOLT...

Sen efter de så fick vi åka och äta, var extremt hungriga.. så nu sitter vi här och myser i soffan, dock inte vovven, för hon får ej vara i soffan...

God natt på er..
KramisStockholm...

datum: 2007-07-22  tid:  21:25:39
ja nu har vi bokat tåget iaf.. ska boka boende imorrn, dom hade ej telefon tid söndagar =( konstigt.. kanske inte... de e väl bara vi som e korkade som jobbar helger, riktigt drygt.. =(

Ska ta tåget upp den 17aug och hem den 19aug, ska bli så himla mysigt.. speciellt att vi har underbara vänner med oss.. Frida och Martin ska juh följa med... SÅ SKOJ!!!

Ska bli en hel helg med bara avkopplande, och mys... ska bland annat till Grönan på lördag, och se sommarkrysset kan vara rätt trevligt... MArtin Stenmark är där iaf.. =) och kenneth and the knutters.. rätt balla dom.. skumt att dom är på ett sådant ställe bara.. =))

Ska även passa på att hälsa på min bror och hans flickvän, träffa han senast i julas... längesen.. sen blir de väl en fika med min syster också...

TACK Frida och Martin för att ni vill följa med... roligare med trevligt sällskap...

Ne dags att jobba vidare, sen ledig imorrn.. inga nätter på 9dagar.. =))

VARFör allt detta regnande, läste på texttv, där varnar räddningstjänsten allmänheten att hålla sig inne, på grund att översvämningar som kan bildas i vår lilla stad.. =) får man stanna hemma från jobbet då?!

HA en skön kväll...

SIMON - du är de bästa för mig.. min helt underbara sambo.. Älskar dej...


Slappedag...

datum: 2007-07-13  tid:  20:44:13
har det verkligen varit idag, får passa på innan semestern är slut, börjar juh jobba på måndag.. =( usch..

Uppe tidigt idag, hade visning på vårt hus.. får se om dom hör av sej och är intresserade.. man vet juh aldrig..

Var och köpte lite blommor till krukorna utanför ytterdörren idag.. =) lite finare me blommor...

Budade på tradera idag, nytt set me akryl.. går väldigt ofta och gör vid mina naglar, och sen tröttnar jag, och i slut ändan blir de rätt mycke pengar.. och jag gillar att hålla på med sånt, så tänkte att nu ska jag se om jag klarar detta.. köpte allt man behövde och de kosta inte mer än vad det kostar att göra ett nytt set naglar här inne istan... så nu väntar jag bara på att få de.. skickas på måndag.. =)

Ätit grillat me hjärtat idag... gott.. fast felet är att man äter för mycke bara för att det är såå gott.. farligt värre..

Imorrn bär de av till Ronneby, tossia bonnadan, typ som kiwiksmarknad fast i ronneby då.. så nice.. min mammas morbror bor där.. så de ska bli trevligt.. =)

Nej gå och fixa til sig, sen blir de väl en sväng i stan me hjärtat... så trevligt att gå runt och lyssna på trevlig musik och ta en cider.. =) gillar mys

Ha en super trevlig kväll...
 
Jag och Hjärtat på min lillasysters konfirmation...


Målat...

datum: 2007-07-11  tid:  22:20:49
Ja idag fick vi ännu ett ryck... vi leta tapeter, och hitta ingen fin, sen hitta vi en jätte fin bord, och körde och köpte den, sen fick vi juh hitta en fin färg som passa till.. så de blev till eko, gick bra... så nu blev de beige väggar och en brun bord, tror de blir jätte fint, färgen blev bra iaf, svärfar kommer imorrn och hjälper oss att sätta upp borden.. Hoppas på de bästa..

Va inom svärföräldrarna en sväng, kom juh hem från Bulgarien inatt.. AVIS... men vi ska juh trots allt åka i 2v sen.. =) längtar verkligen.
Sen kom Emily och Mark, riktigt trevligt.. hade köpt en prinssestårta med sig, gottis.. så drack kaffe och tjabba skit.. alltid lika skojigt...
Skulle igentligen åkt till stan ikväll, men fan inte i detta vädret... så de blev att stanna hemma..

Ha en mysig kväll.
..image3
Jag och vår Diva, samma dag som vi hämta henne.. Saknar när man kunde ha henne i knäet..


Valpkurs

datum: 2007-07-10  tid:  00:33:31
Jaa har vi vatt på ikväll... riktigt skojigt.. Vovven var mycke duktigare idag än sist, Hon och jag blev ovänner sist, hon ville ej som jag ville... =) Men idag gick de bättre...

Sen efter de så stack jag och hjärtat till stan och gick en sväng.. Skulle möta Fridis tänkte vi, men min mobil dog och vi hitta inte henne på torget =( Syns väl en annan dag hopppas jag..

Färga om mitt hår idag igen, fick väck de gröna.. =)) så nu e d riktigt fint, fast har ej vant mig vid de än... Men får juh positiva kommentarer iaf.. =) tur de.. =)


Har även laddat upp nya foto för framkallning idag... blir att man samlar på sig en hel del... men skojsigt me bilder... så nu har jag något att längta efter, kommer väl nästa vecka hoppas jag.. =)

Ne dags att stänga ner här...

Mina Älsklingar
image2

Natti Nattibloglovin RSS 2.0