Vecka 34+3

datum: 2012-03-04  tid:  23:00:29

Idag har vi dag vecka 34+3 alltså samma dag i graviditeten som vi gjorde gipsmagen med Vilmer så idag var det dags igen!
Lite lättare denna gången för nu visste vi juh hur man gjorde och vi plastade inte in hela mig som sist!
Ska bli roligt att jämföra dom sen! Nu ska den torka sen målas, och så måste vi köpa canvasduk för det har jag glömt så vi kan sätta upp den :)

Dagen idag blev inte som vi planerat! Vilmer sovit dåligt hela natten och haft massa hosta, och flera gånger inatt har han klagat på ont i örat och lika så hela fm, och imorse när han vakna hade han 40graders feber! Så blev en tur till Vdc, han är röd och irriterad i örat så hon trodde början till öroninflammation, hoppas den går tillbaka av sig själv, fortsätter han och klaga på ont i örat så får vi åka in igen!
Dock är han pigg och glad annars, äter och så! Fått börja med hans inhalator då hostan är hemsk!

Så turen till Ikea får bli nästa helg istället, men vi har blivit färdiga med ommöbleringen vi påbörjade igår nu är det bara lite små pill kvar! Vart inom rusta idag och köpte en hylla skit snygg, tittat på den på Bromölla möbler men istället gav jag halva priset på Rusta :)

Blev Kinamat till kvällsmat tillsammans med Lillebror och tant!
Nu ska jag försöka sova så jag får någon sömn inatt! Mina pojkar snarkar gott :)

God natt!

Min Liten igår när vi var inom stan och shoppade lite! Skulle absolut ha glasögonen på sig för det hade juh mamma och pappa!
Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin RSS 2.0